gree-ductless-mini-splits-livs12hp230v1b-64_1000

gree

GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica sirom svijeta, te u njima radi vise od 80.000 djelatnika, a od čega je vise od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata.

Godišnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela. Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

 

 

Daikin_logo

 

Daikin-cora1xDaikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu i vodeći proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje.

Više od 90 godina Daikin razvija i proizvodi visokokvalitetne klimatizacijske sustave koji pružaju optimalnu kombinaciju hlađenja i grijanja. Da bi se osigurala savršena klima i potpuna rješenja za domove i urede, poštujući pritom sve veću brigu za okoliš, potrebna je najviša razina inovativnosti i kvalitete.

 

Toshiba-Logo

 

toshiba-split-ac-1-500x500

Toshiba nudi široki asortiman visoko učinkovitih klima uređaja za uštedu energije hlađenja i grijanja. Inovativna inverter tehnologija u kombinacija s obnovljivim izvorima energije osigurava niske troškove i istovremeno optimalnu udobnost. Desetljeća iskustva, vlastita istraživanja i razvoja, kao i mnoge inovacije predstavljaju Toshibu stručnjakom kada je riječ o pravoj klimi. S Toshiba klima uređajem možete utjecati na svoje osobno ugodno okruženje tijekom cijele godine.

Toshiba predstavlja:

Najbolji izbor kada je u pitanju udobnost vaše klime.

Individualne želje, prilagođeni proizvodi.

Život, udobnost i odgovornost prema okolišu.

Prednosti zahvaljujući inovativnim tehnologijama.

 

home_lo_mitsu

 

mitsubishi-air-conditioner-500x500Mitsubishi klima uređaji odlikuju se u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskog dizajna, naprednih tehnologijama,funkcionalnošću,brigom za okoliš . Mitsubishi klima uređaji spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja . Mitsubishi klima uređaji mogu ispuniti gotovo sve zahtjeve i mogu se uklopiti u sve prostore koji su predviđeni za postavljanje klima uređaja.

Mitsubishi electric proizvodi široki asortiman klima uređaja od mono zidnih split sustava, mono inverter zidnih split sustava, multi inverter zidnih sustava, super multi split sustava, VRF sustava, stropno/podnih jedinica, kazetni split sustavi do kanalnih sustava.

Mitubishi klima uređaji nude :

Visoku energetsku učinkovitost

                    Aktivnu obradu zraka kojeg udišete

Tihi rad klima uređaja